Obavijesti Video Pretražite Navigacija
da ne utječu na svjedoke

Opirala se i tražila pomoć, a oni tvrde da je sve bilo sporazumno? Dvojici Imoćana osumnjičenih za silovanje određen istražni zatvor

Silovanje, ilustracija (Davor Javorović/PIXSELL)
Silovanje, ilustracija (Davor Javorović/PIXSELL)
Sudac istrage Županijskog suda u Splitu odredio je istražni zatvor dvojici mladića osumnjičenih za silovanje mlade djevojke sa šireg imotskog područja koje se dogodilo još u subotu, doznaje se na sudu.

Prema kaznenoj prijavi mladići u dobi od 29 i 22 godine su 20-godišnjakinju prvo opili, a potom više puta silovali. Sve se događalo u kući u jednom zaseoku kod Imotskog, a djevojka se navodno cijelo vrijeme opirala i dozivala u pomoć.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

Jedan od dvojice osumnjičenika ju je potom odvezao do njezine prijateljice kojoj se djevojka povjerila, a nakon bolova u trbuhu i zdjelici otišla je u imotski Dom zdravlja.

Tamo je pregledana pa upućena u KBC Split u kojem su liječnici, nakon što su je ponovno pregledali, o svemu obavijestili policiju.

Ubrzo su mladići ispitani u policiji u kojoj su negirali kazneno djelo već su rekli da je sve bilo sporazumno. Kako ne bi utjecali na svjedoke sudac istrage im je odredio istražni zatvor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene