Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Službenici osječko-baranjske Policijske uprave (PU) tragaju za dva muškarca mlađe dobi, za koje se osnovano sumnja da su u stanu u Osijeku uzgajali marihuanu.


Temeljem naloga osječkog Županijskog suda obavljena je pretraga stana i drugih prostorija u Vinogradskoj ulici u Osijeku, tijekom koje su pronađene 72 stabljike marihuane, visine od 88 do 150 centimetara.  Stabljike su se nalazile u prostoriji koja je preuređena za improvizirani uzgoj marihuane uz pomoć lampi, ventilatora, mjerača temperature i vlage, reflektora te posuda s gnojivom.

Vezani članci Njemački ovčar Wolf na granici pronašao kilogram heroina - 3 Zaslužio je povišicu! Ovčar Wolf na granici pronašao kilogram heroina, uhićen 69-godišnjak Pali dileri iz Novog Zagreba - 1 Pao dilerski dvojac iz Novog Zagreba: Policija u stanovima pronašla gotovo 13 kilograma marihuane, kokain, MDMA tablete...

Policija traga za dva muškarca mlađe dobi koje se sumnjiči za kazneno djelo zlouporabe opojnih droga, izvijestila je PU osječko-baranjska. (Hina)