Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije to očekivao

Upalio televizor i raznio stan: Muškarac teško ozlijeđen u eksploziji koja je srušila i zid sa susjednim stanom

U stanu 73-godišnjaka došlo do nekontroliranog istjecanja gradskog plina koje je uzrokovalo eksploziju. Muškarac je teško ozlijeđen, a zbog rušenja zida susjednog stana 40-godišnjakinja s iste adrese zadobila je lake tjelesne ozljede.

Dvije osobe ozlijeđene su u eksploziji plina koja se u nedjelju, zbog nekontroliranog istjecanja plina, dogodila u Osijeku, izvijestila je u ponedjeljak osječko-baranjska policija.

  Pročitajte i ovo Arthur Nikky Vuksan Nagodba s Uskok-om Obrat na suđenju! Nogometni menadžer Vuksan priznao da je Mamiću pomogao izvlačiti novac iz Dinama

Očevidom je utvrđeno da je u stanu u vlasništvu 73-godišnjaka došlo do nekontroliranog istjecanja gradskog plina te stvaranja velike koncentracije i nastajanja eksplozivne smjese koja je aktivirana u trenutku kada je 73-godišnjak daljinskim uređajem uključio TV prijamnik.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užasan zločin Dječak (13) ubio svoju majku dok je spavala pa nazvao policiju: "Krv je svuda po podu. Bebu nisam dirao"

Uslijed eksplozije i požara 73-godišnjak je teško tjelesno ozlijeđen, a zbog rušenja zida susjednog stana 40-godišnjakinja s iste adrese zadobila je lake tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Ribič Dalibor Škofić na Dravi je ulovio soma kapitalca riba preko 80 kilograma Ulov života za ribiča iz Đurđevca: "Jaka muka, ruke trpe, osjeti se tu upala mišića. Treba imati malo sreće, malo znanja"

Na mjestu događaja očevid je obavio inspektor zaštite od požara u suradnji s očevidnom ekipom osječko-baranjske PU, a materijalna šteta procjenjuje se na oko 12 tisuća eura, navode u policiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene