Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udaljen iz službe

AKCIJA 'BONITA' Uhićen policajac zbog dilanja kokaina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski službenik pa je zbog povrede službene dužnosti odmah udaljen iz službe, doznaje se u dubrovačkoj policiji.

U akciji kodnog imena 'Bonita' zbog sumnje da su se bavili nabavom i preprodajom kokaina uhićena su dvojica navodnih dilera od kojih je jedan policijski službenik pa je zbog povrede službene dužnosti odmah udaljen iz službe, doznaje se u dubrovačkoj policiji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Razotkriveni Policija se oglasila o akciji s USKOK-om: Uhićeni su zaradili stotine tisuća eura, traže još jednog muškarca Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja

Osumnjičenici su uhićeni u četvrtak "prilikom izlaska iz Zagreba i uključivanja na autocestu u automobilu koji je u vlasništvu rent-a-cara", navodi policija u priopćenju.

'Zadarski skiperi su 'mule' za kokain, poslije otvore kafiće i odlično žive'

Tom je prilikom kod 32-godišnjeg suvozača pronađena kutija cigareta u kojoj se nalazilo ukupno 15 grama kokaina, pakiranog u tri vrećice, a koji je, prema policijskim tvrdnjama, bio namijenen daljnoj prodaji.

"Pretragom automobila pronađena je i digitalna vaga, manja količina kokaina i novac. Osumnjičeni su dovedeni u Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku na kriminalističko istraživanje po završetku kojeg su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku", stoji u priopćenju.

Prema neslužbenim informacijama u sklopu ovog kriminalističkog istraživanja, za koje se nagađa da je nastavak nedavno okončane akcije "Gladius III", pretraženi su i neki ugostiteljski objekti u Dubrovniku.

U sklopu dvije policijske akcije prošlog tjedna u Dubrovniku, međunarodnoj akciji ''Gladius III'' i lokalnoj akciji u kojima se zbog zlouporabe i preprodaje droge istraživalo ukupno 14 osoba, prema policijskim podacima ,uhićeno je sedam osumnjičenih, za dvoje je raspisana tjeralica, a pet ih je prijavljeno redovnim putem. U susjednoj BiH istovremeno je uhićeno 17 osoba, od čega pet pripadnika MUP-a Republike Srpske. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene