Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U društvu odvjetnika

Predao se pljačkaš koji je ranio zaštitara u Slavonskom Brodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na graničnom prijelazu u Slavonskom Brodu sinoć je pri ulasku u Hrvatsku uhićen je I.D. (33) koji bio u bijegu pošto je prošli tjedan s još jednim razbojnikom pokušao opljačkati poslovnicu banke u S. Brodu.

I.D. se na graničnom prijelazu predao u pratnji odvjetnika Zorana Matajića. Za njim je slavonskobrodski Županijski sud raspisao tjeralicu zbog osnovane sumnje da je 12. svibnja počinio kazneno djelo razbojništva u poslovnici Privredne banke u Slavonskom Brodu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završen očevid U Slavonskom Brodu pijani vozač izazvao tešku prometnu nesreću: Jedna je osoba poginula Zrak u Slavonskom Brodu - 4 Borba traje godinama Hrvatski grad na neslavnom vrhu Europske unije: Stanovnici zbog velikog problema godinama traže pomoć politike

>> S. Brod: Nakon pljačke policija čuva kuću generala Kruljca

I.D. je drugoosumnjičeni u rješenju o pokretanju istražnog postupka. Nakon uhićenja sproveden je na liječnički pregled u brodsku bolnicu, a zatim oko 23 sata prevezen u zatvorsku bolnicu u Zagrebu. Neslužbeno se doznaje kako je I.D.-u pružena liječnička pomoć zbog triju prostrijelnih rana koje je zadobio pri bijegu.

U zatvorskoj bolnici se od ustrijelnih rana liječi A. K., koji je brzom intervencijom brodske policije uhićen na mjestu oružane pljačke 12. svibnja. (Hina)


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene