Pištolj, ilustracija
Pištolj, ilustracija Foto: Getty Images

Splitska je policija u četvrtak dobila dojavu da su djeca vidjela muškarca koji je sjedio u automobilu i pokazivao im pištolj.


''Jučer poslijepodne zaprimili smo dojavu kako je troje djece oko 17:25 na području predjela Kamen u Splitu vidjelo muškarca koji je sjedio u osobnom vozilu te im je u jednom trenutku pokazao pištolj i prislonio ga sebi na sljepoočnicu, nakon čega su oni pobjegli'', izvijestila je policija.

Vezani članci Prometna policija, ilustracija Dobio je paprenu kaznu: 36-godišnjak bez vozačkog ispita i s 3 promila alkohola u krvi bježao policiji Ukradeni respiratori U Zagrebu pao koronaprofiter: Iz Švedske nabavio 24 ukradena respiratora pa ih htio preprodati. Policija mu ih pronašla u kafiću

Odmah po zaprimanju informacije počeli su intenzivno kriminalističko istraživanje. Policajci su izašli na teren i utvrdili vlasnika vozila, kao i identitet muškaraca koji su se nalazili u vozilu, a pronađen je i plastični pištolj.

Proveli su izvode i obavili potrebne razgovore, a o svemu će obavijestiti nadležno Općinsko državno odvjetništvo u Splitu.