Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Primorsko-goranskoj županiji

Policajac upucao naoružanog muškarca koji je prijetio njegovom kolegi: Teško je ozlijeđen, istraga je u tijeku

Policija
Policija Foto: Niksa Stipanicev/Cropix
Policajac je upucao naoružanog muškarca koji je prijetio drugom policajcu i nanio mu teške tjelesne ozljede.

Prilikom postupanja policije po dojavi o nasilju u obitelji na području PU primorsko goranske došlo je do uporabe vatrenog oružja od strane policijskog službenika, objavila je policija.

''U ovom događaju ozlijeđen je muškarac koji se dovodi u vezu sa zaprimljenom dojavom, a koji je bio naoružan te je prema dosad utvrđenom tijekom postupanja prijetio vatrenim oružjem drugom policijskom službeniku'', navodi policija.

Ozlijeđeni počinitelj je prevezen u bolnicu gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vožnja u suprotnom smjeru Potpuni užas nakon sudara kod tunela Učka: Umrlo je i dijete u bolnici, ozljede su bile preteške

Pročitajte i ovo Policija Policija moli pomoć Traže se svjedoci prometne nesreće u Zagrebu: Naletio automobilom na biciklista, ozlijedio ga i pobjegao

Glavni ravnatelj policije uputio je Stručni tim radi utvrđivanja svih okolnosti događaja i utvrđivanja činjenica vezano uz uporabu sredstava prisile.

''U ovom trenutku nismo u mogućnosti iznositi više informacija s obzirom na to da je kriminalističko istraživanje u tijeku, a po završetku postupanja policije javnost će biti pravodobno obaviještena'', poručili su iz policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene