Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vožnja u suprotnom smjeru

Potpuni užas nakon sudara kod tunela Učka: Umrlo je i dijete u bolnici, ozljede su bile preteške

Ilustracija
Ilustracija Foto: Damir Krajac/Cropix
Umrlo je dijete koje je ozlijeđeno u teškoj prometnoj nesreći kod tunela Učka u subotu.

Unatoč pruženoj liječničkoj pomoći, nažalost u bolnici je u subotu preminulo dijete teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko četiri sata ujutro kod tunela Učka.

Drugih dvoje putnika, u dobi od 53 i 60 godina, iz vozila kojim je upravljao vozač koji je poginuo na mjestu prometne nesreće, teško su ozlijeđeni, dok su vozač i putnici iz drugog osobnog vozila u ovoj prometnoj nesreći lakše ozlijeđeni.

Pročitajte i ovo Policija Policija moli pomoć Traže se svjedoci prometne nesreće u Zagrebu: Naletio automobilom na biciklista, ozlijedio ga i pobjegao

Pročitajte i ovo Talijanski karabinjeri Femicid u Italiji Još jednu ženu ubio je bivši muž: "Mogla je biti spašena, institucije nisu reagirale na njezine pozive u pomoć"

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko četiri sata ujutro na autocesti A8, u blizini tunela Učka smrtno je stradao 37-godišnji vozač, državljanin Njemačke.

On je išao iz smjera Pule u smjeru Matulja, nepropisno se krećući kolničkim trakom namijenjenim za promet vozila iz suprotnog smjera te je došlo do sudara s osobnim vozilom, također njemačkih registracijskih oznaka koje se propisno kretalo u smjeru Pule.

Zbog zadobivenih ozljeda u KBC Rijeka prevezeno je jedno dijete, koje je u međuvremenu umrlo, te dvoje putnika (53 i 60 godina) iz vozila stradalog vozača, kao i vozač (25 godina) i dva putnika (32 i 33 godine) iz drugog osobnog vozila.

Svi ozlijeđeni su njemački državljani.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene