Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policijska potjera

Drama u Zagrebu: Taksist bježao policiji i autom namjerno udario policajca. Vozio je i putnike

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Taksist je u Zagrebu bježao policiji i namjerno htio pregaziti policajca, a u automobilu je vozio i putnike.

U središtu Zagreba jutros se dogodio incident kada su policajci pokušali zaustaviti vozača taksija, a on je tom prilikom namjerno autom udario policajca. 

PU zagrebačka izvijestila je da su njihovi službenici oko 9.30 sati u Vlaškoj ulici zaustavili automobil s taksi oznakom te radi provođenja nadzora vozila i vozača zatražili dokumente vozača.

Vozač im nije dao dokumente već je pobjegao, a policijski službenici ponovo su ga zaustavili u Kurelčevoj ulici. U trenutku kada su izašli iz službenog vozila, vozač je autom namjerno krenuo prema jednom policajcu, udario ga vozilom i nastavio vožnju prema Jurišićevoj ulici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Ovo nitko ne zaslužuje" VIDEO Sramotna scena u susjedstvu: Taksist izvukao iscrpljenog putnika iz vozila i ostavio ga na cesti

Neposredno prije Draškovićeve ulice policajci su ga ponovno zaustavili i prema njemu primijenili sredstva prisile te je priveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Utvrđeno je da se radi o 61-godišnjem hrvatskom državljaninu.

Putnici koji su se nalazili u vozilu dovedeni su službene prostorije policije zbog daljnjeg utvrđivanja okolnosti ovog događaja, dok je zbog opisanog događaja tramvajski promet Jurišićevom ulicom u smjeru istoka obustavljen od 9.40 sati do 12.13 sati. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene