Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

tri uhićenja

Dolijali dileri: Policija na području Nove Gradiške zaplijenila drogu i uhitila četvoricu

Ulov brodsko-posavske policije (Foto: PU brodsko-posavska)
Ulov brodsko-posavske policije (Foto: PU brodsko-posavska) Foto: PU brodsko-posavska
U međusobno nepovezanim akcijama brodsko-posavska policija je u petak i subotu na novogradiškom području zaplijenila različite vrste droga, uglavnom speed i marihuanu, a zbog trgovine opijatima uhićena su četvorici osumnjičenih u dobi od 23 do 34 godine.

"U intervencijama na tri lokacije spriječene su aktivnosti dilera te je oduzeta opojna droga namijenjenu prodaji na području Nove Gradiške i okolnih mjesta. Ova tri slučaja nisu međusobno povezana. Zaplijenjena droga nabavljena je na području Hrvatske", kazala je na konferencijirekla je Kata Nujić, glasnogovornica policijske uprave brodsko-posavske.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti

Uz nalog Županijskog suda policija je u petak pretražila kuću koju koristi 34-godišnjak te pronašla i oduzela 43,2 grama marihuane, 37 tableta ecstasya, 25,9 grama amfetamina, 10 stabljika cannabis i opremu za uzgoj te 10 kilograma sitno rezanog duhana.

Istoga dana u blizini mjesta Medari, policajci su u prometu zaustavili osobni automobil, kojim je upravljao 27-godišnjak, od kojeg su oduzeli 327 grama droge marihuane.

U subotu oko 18:10 sati, u blizini Lužana, zaustavljen je automobil u kojem su se nalazili 23-godišnjak i 32-godišnjak. Policija je pritom, od mlađeg muškarca oduzela 140 grama speeda, 81,9 gram marihuane, 3 vrećice halucinogenih gljiva težine 38.5 grama, 21 komad droge MDMA u kapsulama težine 6.5 grama i dvije vrećice u kojima se nalazilo osam paketića droge MDMA u prahu težine 14 grama, grumen hašiša težine 0.7 grama te četiri i pol tablete Heptanona.

Trojicu muškaraca starih 34, 27 i 23 godine, koji su od ranije poznati policiji, kazneno su prijavljeni za neovlaštenu proizvodnju i prometa drogama, dok je protiv 32-godišnjaka podnesena prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge. Uz ove prijave dodatno slijedi i prijava Carinske uprave vezana za zapljenjeni duhan. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene