Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

IZ BIH

Dolijala kriminalna skupina: Švercali ljude u Hrvatsku pa zaradili gotovo 73.000 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
USKOK je podignuo optužnicu protiv peteročlane skupine tereteći ih da su lani od lipnja do kolovoza prebacili iz Bosne i Hercegovine u Hrvatsku, a potom u Sloveniju 469 stranaca, za što su primili oko 72.000 eura i 6400 kuna.

Pripadnike skupine USKOK sumnjiči zbog zločinačkog udruženja i protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Hrvatskoj, drugoj članici EU-a ili potpisnici Šengenskog sporazuma.

Pročitajte i ovo Ilustracija Osmero u istražnom zatvoru Uskok objavio kako su dvije skupine uvozile luksuzne aute i varale na porezu: Državu ukupno oštetili za najmanje milijun eura Policija - 1 Policija na terenu Akcija USKOK-a: U tijeku uhićenja i pretresi na području Zagreba, oglasio se Božinović

Prvookrivljeni 31-godišnji M. B. prema sumnjama USKOK-a od 5. lipnja do 10. kolovoza 2017. u Karlovcu je, sukladno prethodnom planu i dogovoru, u zajedničko djelovanje povezao ostale okrivljenike radi preuzimanja, prijevoza i prebacivanja većeg broja stranih državljana.

Okrivljenici su u tom razdoblju u 54 navrata iz Bosne i Hercegovine u Hrvatsku prebacili 469 stranih državljana, za što su primili ukupno 71.950 eura i 6400 kuna koje su međusobno podijelili.

U optužnici je predloženo produljenje istražnog zatvora protiv četvorice okrivljenika. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene