Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kod karlovca

Dobar ulov policije: Hvatali migrante pa uhitili muškarca (41) s čak 285 kilograma sitno rezanog duhana

Policija otkrila švercera duhana (Foto: PU karlovačka)
Policija otkrila švercera duhana (Foto: PU karlovačka) Foto: PU karlova?ka
Policija je u četvrtak na autocesti A1 kod odmorišta Vukova Gorica uhitila muškarca (41) koji je u automobilu prevozio čak 285 kilograma sitno rezanog duhana.

Policajci koji rade na suzbijanju nezakonitih migracija su u četvrtak na autocesti A1, kod odmorišta Vukova Gorica, zaustavili automobil zagrebačkih registracija u kojem je 41-godišnjak prevozio čak 285 kilograma sitno rezanog duhana

"Vizualnim pregledom unutrašnjosti vozila uočeno je više vreća za koje se došlo do saznanje kako se u njima nalazi sitno rezani duhan bez markica Ministarstva financija Republike Hrvatske", stoji u priopćenju karlovačke policije.

Slučaj su preuzeli policajci iz Policijske postaje Duga Resa koji su u sklopu kriminalističkog istraživanja temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Karlovcu izvršili pretragu vozila kojom prilikom je u više vreća pronađeno 285 kg sitno rezanog duhana.

Policija otkrila švercera duhana (Foto: PU karlovačka) Policija otkrila švercera duhana (Foto: PU karlovačka) Foto: PU karlova?ka

Zbog sumnje da je 41-godišnjak počinio kazneno djelo nedozvoljena trgovina nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene