Obavijesti Video Pretražite Navigacija
istraga u tijeku

Uhićeni svi osumnjičeni za brutalan napad u Zagrebu: "Udarci kao da ga hoće ubiti"

Aktualno Galerija Napad u Zagrebu - 1 Napad u Zagrebu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Napad u Zagrebu - 2 Napad u Zagrebu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Napad u Zagrebu - 3 Napad u Zagrebu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Napad u Zagrebu - 4 Napad u Zagrebu - 4 Foto: DNEVNIK.hr +3 Napad u Zagrebu - 5 Galerija 1/8 >>
Brutalan fizički napad dogodio se noćas u Zagrebu. Nekoliko mladića napalo je 64-godišnjeg muškarca, izvukli ga iz auta, pretukli palicom, opljačkali ga te mu tom istom palicom uništili i automobil. Policija je u subotu uspjela uhititi trojcu muškaraca koje dovodi u vezu s ovim događajem.

Policija je noćas brzo stigla na mjesto događaja, a nasilnici su pobjegli nakon što su vidjeli rotacijska svjetla.

Iz policije su u subotu poslijepodne priopćili da je 22-godišnji muškarac, koji se dovodi u vezu sa spomenutim napadom, pod nadzorom policije, a kasnije kako su i sva trojica osumnjičenih dovedena u policiju.

"Zagrebačka policija pod nadzorom ima sve tri osobe koje se dovode u svezu s počinjenjem djela. Nakon prve osobe koja je dovedena u službene prostorije, dovedena su i druga dvojica muškaraca starosti 44 i 46 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Razbojnička krađa i Oštećenje tuđe stvari", priopćili su.

Prema izviješću, svemu je prethodila verbalna prepirka, a nije poznato znaju li se sudionici ovog događaja od ranije. Ozlijeđeni muškarac pušten je na kućnu njegu, potvrdili su iz KBC-a Sestre milosrdnice.

Pročitajte i ovo Napad u Prečkom TRAJE POTRAGA VIDEO Policija objavila detalje divljaštva u Zagrebu: Mladići prebili starijeg muškarca i palicom mu razbili automobil te pobjegli

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otac tuče kćer? VIDEO Šutira je u trbuh i šamara na teniskom terenu: Osvanula još jedna snimka brutalnog zlostavljanja

"Čuo sam najprije vikanje, poslije je htio vani izaći s autom, ali nije imao mjesta. I onda je izvadio štangu i ovoga jednoga je po glavi, tukli su ga. Trojica su bila u ovom drugom autu. To su bili udarci kao da ga hoće ubiti. Pobjegli su. Jedan policajac je trčao za njim, ali nije ga uspio uloviti", rekao je Josip.

"Užas jedan, stvarno užas. Čovjek više nigdje nije siguran, strašno", rekla je Ljubica.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene