Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TRAJE POTRAGA

VIDEO Policija objavila detalje divljaštva u Zagrebu: Mladići prebili starijeg muškarca i palicom mu razbili automobil te pobjegli

Napad u Prečkom
Napad u Prečkom Facebook / Prometne zgode i nezgode
Aktualno Galerija +0 Napad u Prečkom Galerija 1/1 >>
Dvojica mladića napala su starijeg muškarca u Prečkom. Razbijali su mu automobil, a u jednom trenutku su muškarca napali palicom. Pobjegli su kada su vidjeli policiju.

Stanari jedne zgrade u Ulici Marijane Radev u zagrebačkom naselju Prečko su u subotu rano ujutro svjedočili brutalnom napadu dvojice mladića.

Pročitajte i ovo Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom

"Miči taj je*eni ku*ac od auta. Jel ne mičeš auto? OK", odzvanjalo je zagrebačkim naseljem, piše Jutarnji list. Policija je kasnije objavila da je incidentu prethodila prometna nesreća.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otac tuče kćer? VIDEO Šutira je u trbuh i šamara na teniskom terenu: Osvanula još jedna snimka brutalnog zlostavljanja

Jedan od napadača se navodno pokušao i popeti na krov automobila starijeg muškarca, ali nije uspio pa mu je počeo razbijati staklo i karoseriju na autu. U jednom trenutku je stariji muškarac uspio upaliti automobil s uključena sva četiri svjetla.

Krenuo je unazad i pozvao policiju, a napadači su pobjegli po dolasku policije. Na teren je došla i hitna pomoć. Video je objavljen na Facebook stranici "Prometne zgode i nezgode", uz čije dopuštenje ga prenosimo.

Iz policije su u subotu objavili da je "oko 4:15 sati na Trešnjevci, u Ulici Marijane Radev, došlo do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali osobni automobila marke Renault Laguna kojim je upravljao 64-godišnjak i osobni automobil marke Renault Megane kojim je upravljao zasad nepoznati vozač.

Nakon prometne nesreće u kojoj je nastala materijalna šteta, nepoznati vozač i nekoliko putnika iz njegovog automobila verbalno su napali 64-godišnjaka, nakon čega su rukama i tupim predmetima razbili više stakala i oštetili lim na njegovom vozilu te razbili stakla na još tri parkirana osobna automobila.

Potom su oštećenog izvukli iz njegovog vozila te mu rukama i tupim predmetima zadali više udaraca u predjelu glave i tijela, a zatim mu otuđili torbicu nakon čega su se dali u bijeg.

Liječnička pomoć oštećenom je pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice. Kriminalističko istraživanje je u tijeku".
 

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene