Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lakše ozlijeđena

PULA Djevojčica (4) pala s četiri metra visokog balkona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istarska policija još uvijek utvrđuje okolnosti pada s balkona četverogodišnje djevojčice na Velom Vrhu u Puli, pri čemu je, unatoč padu s četiri metra visine, tek lakše ozlijeđena.

Policija je izvijestila kako je dojavu da se u Sponzinoj ulici nalazi ozlijeđeno dijete zaprimila u petak oko 5.20 sati. Djevojčica je potom prevezena u pulsku Opću bolnicu gdje su liječnici utvrdili da je lakše ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Očevidom na mjestu događaja utvrđeno je da je dijete na pločnik ispred obiteljske kuće palo s visine od oko četiri metra, no nejasno je kako se uopće popelo na rub ograde.

Uhićeni zbog ratnog zločina: Zaustavili vlak i ubili Bošnjake, Hrvata i Azijata

Lokalni mediji javljaju da je djevojčica ostala sama kod kuće te da se probudila i otišla do balkona s kojega je pala pod nerazjašnjenim okolnostima. Nakon pada četverogodišnjakinja je navodno sama krenula niz Sponzinu ulicu gdje ju je stotinjak metara dalje pronašla susjeda, a potom je došao i otac. Istraga je u tijeku. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene