Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko nije stradao

Ostali bez svega: Djeca zapalila kuću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mjestu Sračinec pokraj Varaždina danas u 8, 20 sati PU varaždinska zaprimila je dojavu o požaru obiteljske kuće.

Očevidom PU varaždinske i protupožarnog inspektora utvrđeno je da je do požara u kući obitelji Petrinjak došlo zbog nepažljivog rukovanja s peći na kruta goriva. Naime, troje djece koje su bili u kuhinji stavili su papir u peć odakle se požar proširio na ostali kuhinjski inventar te na ostatak kuće. U požaru nitko nije ozlijeđen, djeca su na vrijeme izašla iz kuće, a njihova majka u to je vrijeme bila vani. Materijalna šteta procjenjuje se na 70,000 kuna. Požar su lokalizirali i ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Varaždin.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć, ilustracija Crni dan u Varaždinu Beba ozlijeđena u nesreći, a u drugom sudaru ozlijeđen dječak (12) Ilustracija konzumirali amfetamin Skandal u školi: Učenici se drogirali na nastavi, u školu upala policija i privela trojicu

Obitelj Petrinjak živi s četvero djece, dok je još četvero njihove djece smješteno u udomiteljske obitelji. Centar za socijalnu skrb ovih je dana trebao odlučiti o njihovom povratu kući. Svi koji žele pomoći nesretnoj obitelji Petrinjak mogu to učiniti uplatom na tekući račun Ivice Petrinjaka otvoren u Zagrebačkoj banci: 2360000-3200544408.

Svi koji žele obitelji Petrinjak pomoći namještajem ili odjećom neka se jave u Općinu Sračinec na adresi Varaždinska 188, 42209 Sračinec ili nazovite na broj 042/ 712 110.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene