Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neprilagođena brzina

Direktan sudar: Dvoje poginulih, jedna osoba teško ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije su osobe poginule, a jedna je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći kod Vinkovaca.

Sinoć nešto prije 22 sata, na cesti između Vinkovaca i Nuštra, dogodila se teška prometna nesreća, priopćila je PU vukovarsko srijemska.

Pročitajte i ovo Detalji prometne nesreće - 4 ispali iz auta Detalji stravične nesreće na A1: U automobilu je bio i pas - pobjegao je, građani mole za pomoć Ilustracija Tragedija na cesti Očevid trajao cijelu noć: U sudaru kod Vinkovaca poginula 36-godišnja vozačica

Do nesreće je došlo kada je 45-godišnjak upravljajući osobnim automobilom iz smjera Nuštra, uslijed neprilagođene brzine kretanja, prešao u lijevu prometnu traku kojom se iz suprotnog smjera kretao osobni automobil kojim je upravljao 44-godišnjak.

>> Troje poginulih na cestama, među njima i policajac

Došlo je do direktnog udara vozila koja su potom sletjela u odvodne kanale. 44-godišnji vozač je smrtno stradao na mjestu događaja, dok su njegova 39-godišnja suvozačica i vozač drugog automobila, prevezeni u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima. 45-godišnjak je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo u bolnici, dok je 39-godišnjakinja zadobila teške tjelesne ozljede.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene