Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crna noć u dolini Neretve

Troje poginulih na cestama, među njima i policajac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri su osobe noćas poginule na cestama Dubrovačko-neretvanske županije. Jedna od njih je, navodno, i 26-godišnji policajac koji je automobilom sletio u Neretvu.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 1,45 sati na cesti Komin-Rogotin, u dolini Neretve, poginule su dvije osobe, a jedna je teško ozlijeđena, doznaje se u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Zagrebu U bolnici je Policajac prošao kroz crveno i izazvao prometnu nesreću: Teško je ozlijeđen, a još su dvije osobe lakše ozlijeđene Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu

Prema dosadašnjim informacijama policije, u prometnoj nesreći sudjelovalo je jedno osobno vozilo. U tijeku je policijski očevid o uzrocima i okolnostima te teške prometne nesreće.

>> Udbina: U frontalnom sudaru s kamionom poginuo vozač automobila

Iz PU dubrovačko-neretvanske također se doznaje kako je jutros oko 4,15 sati na cesti D 9 kod Metkovića osobno vozilo sletjelo s kolnika u rijeku Neretvu. Prema pisanju 24 sata u toj je nesreći poginuo 26-godišnji policajac.

Promet tom dionicom D 9 se preusmjerava preko graničnog prijelaza Unka, u Metkoviću.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene