Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatreni okršaj

Detalji krvavog obračuna u Međimurju: U pucnjavi ozlijeđen pukovnik HV-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jučerašnjem vatrenom obračunu tri osobe u međimurskom selu Vulariji ozlijeđen je Ratimir Benčić, odlikovani pukovnik Hrvatske vojske.

Zbog pokušaja ubojstva uhićen je 61-godišnjak iz Varaždina koji je pištoljem u glavu ustrijelio 28-godišnjeg mještanina Vularije. Vatrenom okršaju prethodila je svađa oko nedavne krađe kosilice i solarnih akumulatora iz vikendice u vlasništvu Benčića, javlja Večernji list

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!''

U njegovu vikendicu u Vulariji netko je provalio u noći s 28. na 29. travnja. Za krađu kosilice on i susjed 61-godišnji Varaždinac navodno su sumnjičili, ili su mislili da nešto zna o provali, 28-godišnjaka. Neslužbeno se moglo čuti da se mladić iz nekog razloga dovezao s autom do vikend-naselja i sukobio sa spomenutom dvojicom vikendaša, te jednom trenutku izvadio neku vrstu pištolja koji ispaljuje lovačku sačmu.

Ratimir Benčić dobitnik je nagrade "Ponos Hrvatske" 2008. godine, kad je kao liječnik spašavao živote ranjenima u bombaškom napadu na indijsko veleposlanstvo u Afganistanu, gdje je bio sudionik misije ISAF-a u sklopu hrvatskog kontingenta.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene