Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Krvavi obračun u Međimurju: Nakon svađe uslijedila pucnjava, dvije osobe završili u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U krvavom obračunu u međimurskom selu Vularija dvije su osobe ozlijeđene

Dvije su osobe ozlijeđene u pucnjavi u međimurskom selu Vulariji u nastavku Dravske ulice prema vikend naselju uz rijeku Dravu večeras oko 19 sati.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!''

Prema prvim informacijama iz policije, dvije osobe ozlijeđene su vatrenim oružjem i prevezene u Županijsku bolnicu Čakovec. Težina njihovih ozljeda još nije poznata, kazali si nam u međimurskoj policiji i dodali da su u tijeku kriminalistička istraživanja.

Kako su nam otkrili u policiji sukob je bio između tri osobe. S jedne strane bila je osoba rođena 1992. te je ona jedna od ozlijeđenih, a na drugoj strani bile su osobe 1957. i 1959. godište od kojih je starija osoba također ozlijeđena u sukobu.

Kako su nam rekli u policiji, verbalni sukob prerastao je u fizički obračun, a na kraju je upotrebljeno i vatreno oružje.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene