Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U skopljanskoj bolnici dogodio se neobični incident, u kojem srećom nije bilo ozlijeđenih, ali je nastala veća materijalna šteta.


Kada su liječnici hitne pomoći primili su poziv kolega da prema hitnom prijemu bolnice "8. Septembar" u Skoplju pristiže nekoliko vozila, a u jednom od njih bio je i muškarac koji je doživio infarkt. No, nakon što su stigli u bolnicu, liječnici su konstantirali kako je muškarac već preminuo.

Unatoč tome, pokušali su ga reanimirati, no nažalost bezuspješno. Nakon što su ih liječnici izvijestili da je muškarac kojeg su doveli mrtav, ostali iz kolone vozila kojim je stigao u bolnicu, a koji su kazali kako su njegovi rođaci, pobješnjeli su i krenuli razbijati stvari u odjelu za reanimaciju.

Vezani članci Hitna pomoć na Festivalu slobode Komora medicinskih sestara osudila napad prosvjednika na tim Hitne pomoći: "Potencijalno su ugrozili život" Žena ispred Traumatologije u Zagrebu Šef Traumatologije u Zagrebu: "Odbijala je našu pomoć. Žao mi je ako smo kod građana stvorili sliku socijalno neosjetljive ustanove"

Zatim su uzeli tijelo svog mrtvog rođaka, stavili ga u (neregistrirani) automobil i otišli u nepoznatom pravcu, prenosi Telegraf. Srećom, osim inventara i skupe opreme, nitko nije bio ozlijeđen. Policija još uvijek traga za tijelom i počiniteljima ovog dosad nezabilježenog incidenta.