Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Luka Bojović se nije pojavio

Beograd: Cvetka Simića ispratilo 200 ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posmrtni ostaci Cvetka Simić pokopani su danas poslijepodne na beogradskom groblju Lešće.

Posljednjem ispraćaju beogradskog dilera je prisustvovalo dvjestotinjak ljudi predvođenih njegovom suprugom Anom.

Pročitajte i ovo Lijesovi Mnogi vjerni tradiciji U Hrvatskoj je osim života skupa i smrt: Sve veći troškovi pogreba prisiljavaju ljude za traženjem alternativnih rješenja Groblje sumanute cijene Smrt je skupa! Zbog visokih cijena pogreba kremiranje postaje sve popularnije

Simić je pripadao klanu Luke Bojovića suprotstavljenog Sretenu Jociću zvanom Joca Amsterdam, ali se šef njegovog klana nije pojavio na sprovodu. No, ova činjenica nikoga ne iznenađuje jer Bojović već mjesecima nije izašao iz svog beogradskog stana. Osim Bojovića nije se pojavio niti nitko drugi od čuvenih likova iz beogradskog krim miljea.

Podsjetimo, Simićevo tijelo je pronađeno u jarunskom jezeru obezglavljeno i bez udova. Kako smo prvi otkrili, Simić je u Hrvatsku ušao iz Slovenije dvadesetka dana prije pronalaska tijela. Po dolasku u Zagreb, sa svojim je Mercedesom njemačkih tablica otišao u autopraonicu, a potom u restoran u blizini hotela West in. Otad mu se gubi svaki trag. Na izlasku iz restorana prišle su mu dvije osobe koje su ga ugurale u automobil. Nedugo potom izmasakrirano tijelo završilo je na dnu Jarunskog jezera.

Simić je bio jak igrač

Srbijanske tajne službe koje su ga stalno nadzirale nisu ga mogle locirati, jer je prije ulaska u Hrvatsku isključio svih pet mobilnih telefona koje je koristio. Simić je za kratkotrajnog boravka na slobodi u Zagrebu, komunicirao s telefonske govornice.

Simić je bio jak igrač, ozbiljan narko diler koji je dugo u poslu i koji je imao jake veze čak i u srpskoj policiji. Simić je u inozemstvu uspostavio jake veze s lokalnim podzemljem. Ranije je surađivao s raznim kriminalnim grupama, a u zadnje vrijeme je počeo suradnju s Lukom Bojovićem, koji mu je bio i vjenčani kum. Srpska policija tvrdi kako je Bojović vođa jedne kriminalne grupe u Srbiji koja trenutno pokušava iz posla istisnuti suparničke ekipe i preuzeti primat u trgovini drogom, a najveća konkurencija im je grupa Sretena Jocića.

>> Simića raskomadao kirurg, veterinar ili mesar?

>> Ekskluzivno: Posljednji trenuci ubijenog Simića

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene