Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika tuga u Benkovcu

FOTO: Pokopani brat i sestra ubijeni u Benkovcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Benkovcu, koji je danas bio najtuniji grad u zemlji, pokopani su brat i sestra Kamber ubijeni u srijedu navečer na njenoj rođendanskoj zabavi.

Na posljednjem ispraćaju brata i sestre se okupilo nekoliko stotina Benkovčana. Majka je neutješno zazivala imena svoje djece dok je otac jedva stajao na nogama.

Pročitajte i ovo Fotografija Alekseja Navaljnog Ništa se ne zna "Svi nas odbijaju, dobili su zabranu!" Glasnogovornica Navaljnog otkrila strašne detalje kroz koje prolaze Sjećanje na Alekseja Navaljnog Slaže se i njegova majka Navaljnova glasnogovornica: "Planiramo javni oproštaj od Alekseja"

>> Tragedija u Benkovcu: 'Svi reagiraju tek kada se nešto dogodi'

22-godišnja M. P. svojeg je ubojicu dan prije prijavila policiji zbog nasilničkog ponašanja, a po riječima njezine obitelji, 33-godišnji M. D. bivšoj je djevojci i prije nekoliko puta prijetio i slao prijeteće sms poruke.

U ponedjeljak navečer, samo dva dana prije ubojstva, u istom kafiću u kojem se dogodio zločin 33-godišnji ubojica verbalno je i fizički zlostavljao Marinu, što je ona dan poslije prijavila policiji.

Nakon prijave zbog nasilničkog ponašanja, policija je Dukića nekoliko puta tražila na kućnoj adresi, ali nije ga pronašla.

Zbog dvostrukog ubojstva i samoubojstva koje se dogodilo u Benkovcu, u zadarskoj policiji provodi se interna istraga kako bi se utvrdilo je li bilo propusta u tom slučaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene