Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Član predsjedništva IDS-a, 36-godišnji Marin Grgeta, u srijedu navečer pronađen je mrtav.


Marin Grgeta,član predsjedništva IDS-a i županijski pročelnik Upravnog odjela za decentralizaciju, lokalnu i područnu samoupravu, prostorno uređenje i gradnju, pronađen je mrtav u Funtani. 

Vezani članci Boris Miletić Veliki udarac za vladara Istre: IDS izgubio Pulu, ali to nije jedino iznenađenje. Može li ostati i bez župana? Boris Miletić Nakon potopa na izborima Miletić najavio kako će dati mandat na raspolaganje: "Ovo nije kraj dominacije IDS-a"

Grgeta je prije odlaska u Županiju više od četiri godine bio pročelnik jedinstvenog upravnog odjela u Općini Vrsar, a u prošlom sazivu bio je i IDS-ov županijski vijećnik.

 

Predaja liste koalicije IDS-PGS-RI za predstojeće parlamentarne izbore, najavljena za četvrtak, otkazana je zbog tragične smrti 36-godišnjaka koji je bio trinaesti na listi te koalicije u 8. izbornoj jedinici, priopćeno je u četvrtak ujutro iz ureda IDS-a.

'Duboko smo potreseni i šokirani jučerašnjom tragedijom. Marin Grgeta bio je jedan od naših najvrijednijih članova, suradnika i prije svega, naš dragi prijatelj. Teško je naći riječi kojima čovjek može izraziti nevjericu i tugu zbog njegovog iznenadnog odlaska', naveli su iz IDS-a i pozvali medije i javnost da poštuju mir i privatnost obitelji.