Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Četvrti dan se traga za slovenskim turistom koji je nestao na otoku Pelješcu. Navodno se zaputio prema vrhu Sveti Ilija. Potraga je danas intenzivirana.


Potraga za nestalim slovenski turistom na Pelješcu danas se nastavila još većim intenzitetom. Ekipama koje su noćas boravile na planini jutros se pridružilo još 6 timova HGSS-a sa potražnim psima.

>> Traga se za Slovencem nestalim na Pelješcu

Vezani članci Potraga za nestalim kajakašima - 4 Detalji drame na moru: Nestale kajakaše tražili su i Jadrolinijin trajekt, brod Carine, ribari... Pronalazili su ih u grupama, jutros našli oca i kćer Riječka policija traži ženu s fotografije Prepoznajete li osobu s fotografije? Riječka policija traži nepoznatu ženu, ukrala je novac iz jednog stana

Osim vrha planine HGSS-ovci pretražuju i litice Svetog Ilije koje su vrlo opasne za planinare. Potraga će biti proširena na nove lokacije jer se ne zna točno s kojeg je mjesta Slovenac nestao.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.