Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na putu za Budimpeštu

Čačić: Skrivio sam nesreću, jedna osoba je poginula

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HNS-a Radimir Čačić je medijima uputio priopćenje za javnost u kojem navodi da je 8. siječnja na autocesti za Budimpeštu u magli uzrokovao prometnu nesreću.

U prometnoj nesreći su ozlijeđeni putnici drugog automobila, od kojih je, kako je obaviješten, jedan preminuo u bolnici.

Pročitajte i ovo Procvat Pelješca - 4 Turistička sezona traje duže Procvat mjesta oko Pelješkog mosta: Tko je najviše profitirao u posljednje dvije godine? Gužva u prometu izmijenjene trase Spremni na kaos? Tramvaji ne voze ovim dijelom Zagreba

'Dana 08.01. na autocesti za Budimpeštu zbog izrazito nepovoljnih uvjeta koji su taj dan vladali na cesti, kiše, skliskog kolnika i iznenadne guste magle uzrokovao sam prometnu nesreću. U nesreći su ozlijeđeni putnici automobila koji je vozio ispred mene bez svjetala za maglu. Nažalost, danas sam neslužbeno obaviješten da je jedan od putnika preminuo u bolnici. Vozio sam sporijom trakom bez ikakvog utjecaja alkohola', navodi Radimir Čačić u svom priopćenju, koje je medijima uputio putem IM&C agencije za komunikacije. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene