Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminuo od udisanja dima

Bršadin: Gaseći požar pronašli mrtvo tijelo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gaseći požar koji je sinoć oko 20,30 sati izbio na obiteljskoj kući u Bršadinu nedaleko Vukovara, vatrogasci su pronašli tijelo muškarca, izvjestila je jutros Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Obavljenim očevidom od strane policijskih službenika Policijske uprave vukovarsko-srijemske, utvrđeno je da se sinoćnešto prije 20:30 sati u Bršadinu, u ulici Vase Đurđevića, dogodio požar na obiteljskoj kući 66-godišnjeg muškarca iz Bršadina.

Pročitajte i ovo Posljedice požara - 2 Sumnjivi požari Čak 50 požara gorjelo u isto vrijeme, uključila se i policija: "Svi elementi ukazuju na to" Renovacija kuće - 2 Pomoć dobrih ljudi Hrvatska je ponovno pokazala veliko srce: Počela je obnova izgorjele kuće deveteročlane obitelji

>> Tragedija na vodocrpilištu: Poginulo dvoje radnika, dvojica teško ozlijeđena

Obavljenim očevidom utvrđeno je da je uzrok požara loženje vatre od strane vlasnika kuće na improviziranom ložištu na podu prostorije, uslijed čega se požar proširio na dvije prostorije kuće i pri čemu je nastupila materijalna šteta od više tisuća kuna.

Od posljedica udisanja dimnih plinova, u požaru je preminuo 66-godišnji vlasnik kuće. O požaru je izvješteno Županijsko državno odvjetništvo u Vukovaru. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene