Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeni

Bračni par prijetio vlasniku imanja paležom ako im ne da 10.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Kutini je pronađen i priveden par koji je iznuđivao 58-godinjeg Kutinčana, prijeteći mu da će zapaliti imanje njegove punice ako im ne da novac, doznaje se u policiji.

Muškarac (31) i žena (24) su od žrtve tražili da im isplati 10.000 kuna prijeći mu da će, ako to ne učini, spaliti imanje njegove punice. Iz straha da to ne učine, on im je isplatio traženi iznos, no kada su nakon nekog vremena opet zaprijetili i tražili isplatu još 2.000 kuna, 58-godišnjak je iznudu prijavo policiji.

Pročitajte i ovo Ilustracija incident u susjedstvu AUDIOSNIMKA Sin poznatog poduzetnika prijetio policajcima: "Kad te ubijem pred djetetom, nemoj se igrati sa mnom!" Nove prijetnje Plenkoviću premijeru prijete preko frizera Plenković o novim prijetnjama: "Ma ništa to, pa to se non-stop događa"

Kako je priopćeno u Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj osumnjičeni je dvojac, a neslužbeno se doznaje da je riječ o bračnom paru, uhićen u subotu, 11. travnja. Uz kaznenu prijavu predani su pritvorskon nadzorniku, a potom ispitani u Županijskom državnom odvjetništvu.

Nakon ispitivanja supruga je puštena na slobodu, a suprugu je sudac istrage odredio mjesec dana istražnog zatvora. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene