Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije mu upalilo

Bježao policiji i sakrio se u WC: Mladić osumnjičen za 22 provale vrijedne gotovo 300.000 kuna

Provala, ilustracija (Foto: Pixell,Zeljko Lukunic)
Provala, ilustracija (Foto: Pixell,Zeljko Lukunic) Foto: Pixell,Zeljko Lukunic
Zagrebački policajci uhvatili su 20-godišnjaka kojeg sumnjiče za 22 provale i krađe u kojima je pričinio štetu od oko 300.000 kuna.

Policija sumnja da je 20-godišnjak, uz još jednu osobu, u razdoblju od veljače do 16. rujna ove godine, provalio u više kontejnera na raznim gradilištima na području Novog Zagreba. Provaljivali su i u objekte u izgradnji te u nekoliko samoposlužnih aparata.

Pročitajte i ovo Uhićeni višestruki provalnici 11 teških krađa Uhićeni višestruki provalnici, harali su slavonskim trgovinama: Nastala šteta broji se u desecima tisuća eura Ilustracija u vlastitom domu Ukrao supruzi 13 tisuća eura pa prijavio da su opljačkani: Sin ga razotkrio - "Žao mi je zbog svega"

Krali su sve što im je došlo pod ruku - razni alat, novac te kablove, gorivo i radnu odjeću. Šteta načinjena provalama iznosi oko 284.000 kuna.

20-godišnjak je u ponedjeljak uhvaćen na pokušaju provale u Ulici Karla Metikoša, u neposrednoj blizini mjesta događaja. Nakon što je vidio policajce, počeo je bježati pa se sakrio u WC-u u obližnjem trgovačkom centru. Tamo su ga policajci pronašli.

Sumnja se da je u srpnju i rujnu ove godine na području Peščenice i Centra otuđio motocikl i tri bicikla. Šteta načinjena krađama iznosi oko 23.000 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 20-godišnjak je priveden uz kaznenu prijavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene