Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen na granici

Bankovni službenik ukrao 225 tisuća kuna radi šopinga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaposlenik poslovnice RBA banke u zagrebačkom naselju Ravnice osumnjičen je da je u posljednjih šest mjeseci pronevjerio 225.000 kuna, a uhićen je na granici prilikom povratka iz Graza, gdje je dio novca potrošio na obuću i odjeću.

Osumnjičenog 22-godišnjeg referenta za brze transakcije u poslovnici RBA u Raduševoj ulici zagrebačka policija tereti za pronevjeru novca kojeg je iz blagajne počeo uzimati u listopadu prošle godine.

Pročitajte i ovo Europol - 2 Osobna karta kriminala Kriminalne mreže duboko su infiltrirane u sve pore društva, a u europskim bandama visoko kotiraju i Hrvati: "Više se ne možete skrivati" Prosvjed Kaos na ulicama VIDEO Prosvjednici bacaju molotovljeve koktele na zgradu albanske vlade: Optužuju premijera za nepotizam i korupciju

Mladi bankovni službenik je prije dva dana podigao više tisuća eura i izašao iz banke, rekavši suradnicima da ide na pauzu. No, umjesto pauze svojim osobnim automobilom se zaputio u Graz, gdje je cijeli dan kupovao obuću i odjeću.

U međuvremenu su djelatnici banke prijavili nestanak kolege, ali i novca, pa je za njim raspisana potraga s mjerom uhititi. To se i dogodilo istog dana navečer na graničnom prijelazu Bregana, preko kojega se mladi bankar vraćao iz šopinga. Osumnjičeni je priveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene