Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traga za počiniteljem

Bacio ciglu na zgradu HDZ-a, ozlijedio dvoje ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zgradu HDZ-a bačena je cigla pri čemu je ozlijeđeno dvoje ljudi.

Nepoznati počinitelj bacio je jučer oko 15.15 sati ciglu na zgradu HDZ, na Trgu žrtava fašizma. Komad cigle bačene na staklena vrata odlomio se i pogodio u nogu jednog muškarca. Odlomio se i komad stakla te pogodio u lice 59-godišnjeg muškarca. U istražnom centru zagrebačkog Županijskog suda koji je zaprimio policijsku obavijest o ovom događaju doznaje se da je jedan od ozlijeđenih bio slučajni prolaznik, a drugi stranački zaposlenik.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Liječnička pomoć ozlijeđenim muškarcima pružena je u KB Sestara milosrdnica.

>> Neredi i u Osijeku: Zgradu HDZ-a gađali grudama i oštetili vrata

Policija je izvijestila da je počinitelj muškarac u dobi između 20 do 25 godina, visine od 165 do 170 centimetara, mršavije tjelesne građe, koji nosi dioptrijske naočale. U trenutku napada na sebi je imao traperice, tenisice i smeđu jaknu. Policija moli građane ukoliko imaju informacije koje bi dovele do uhićenja počinitelja, da jave policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene