Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljsko nasilje u Kutini

Automobilom namjerno pregazio sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obiteljska svađa prerasla je u nasilje u Vinogradskoj ulici u Kutini jučer oko 13.40 sati kada se 66-godišnjk automobilom na nogostupu namjerno zabio u sina.

'66-godišnji muškarac u dvorištu obiteljske kuće u Kutini suprugu i 42-godišnjeg sina zasuo je uvredama i psovkama', stoji u izvješću PU sisačko-moslavačke. Sin ocu nije ostao dužan te je uzvratio psovkama i udaljio se iz dvorišta. Otac je automobilom krenuo za njim i najmjerno ga udario na nogostupu pri čemu je 42-godišnjak zadobio lakše tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Ilustracija silovao i suprugu Godinama silovao vlastitu kćer, napravio joj i dijete: Žalio se na strogu presudu, sud donio odluku Slika nije dostupna strava kod dubrovnika Pomahnitali 44-godišnjak nožem pokušao ubiti maloljetnog sina (13): "Uspio se izmaknuti, ali ima porezotinu na prsima"

Policija je prilikom pretrage obiteljske kuće pronašla i oduzela 27 komada raznih minsko-eksplozivnih sredstava. Protiv 66-godišnjaka je podnesena kaznena prijava, a i otac i sin prijavljeni su zbog remećenja javnog reda i mira i nasilnog ponašanja u obitelji.

 

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene