Policiji je dojavljeno da je muškarac automobilom prošao kroz crveno svjetlo na semaforu, na pješačkom prijelazu pokosio tri djevojčice ispred osnovne škole i pobjegao. Policija ga je pronašla.

Galerija


U Bjelovaru se ispred IV. osnovne škole u Ulici Andrije Hebranga dogodila prometna nesreća u kojoj su na pješačkom prijelazu nastradale tri djevojčice u dobi od dvanaest godina, učenice istog razreda. 

Vezani članci Prometna nesreća u Dubravi Nakon bizarne nesreće u Dubravi kaznu će dobiti i vlasnici nepropisno parkiranih auta, a mogli bi imati i dodatni problem Prometna nesreća u Gornjem Dragancu - 3 Policija objavila detalje stravične nesreće u kojoj je ozlijeđeno petero mladih ljudi: Samo jedan bio vezan, svemu kumovali alkohol i brzina

"Prema dojavi koju smo zaprimili, oko 13:55 osobni automobil je prošao kroz crveno svjetlo i udario u tri djevojčice na pješačkom prijelazu", kazao je za DNEVNIK.hr glasnogovornik PU bjelovarsko-bilogorske Dražen Medved.

Za volanom automobila bio je 19-godišnjak koji je nakon nesreće pobjegao, ali je ubrzo pronađen, doznajemo u policiji.

"Policijska ophodna je bila odmah iza njega, zaustavili su ga i priveli. Očevid je gotov", dodao je Medved.

Djevojčice su prevezene u Opću bolnicu u Bjelovaru. Kako je navečer izvijestila policija, dvije su zadobile lakše tjelesne ozljede, dok je trećoj teško ozlijeđena noga. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola. Protiv njega slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru. 

Fotografije s mjesta nesreće ustupio nam je portal Bjelovar.live.