Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Autobus izletio sa ceste, ozlijeđeno 20 navijača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 20 osječkih navijača "Kohorte" lakše je ozlijeđeno kada je autobus s navijačima nogometnog kluba "Osijek" jutros oko 8,40 sati sletio u odvodni kanal na cesti između Osijeka i Đakova kod Tomašanaca.

Osječki navijači "Kohorte" krenuli su autobusom na utakmicu između Osijeka i Hajduka, koja će se danas održati u Splitu. 

Pročitajte i ovo Anja Perković i Miljenko Gočin - 3 Detalji nesreće Zašto je sletio s ceste autobus pun djece? "Čovjek je bio odgovoran i procijenio da je bolje skliznuti u odvodni kanal" Ilustracija Autobus je na pregledu Policija objavila detalje strašne nesreće kod Čazme: S ceste sletio autobus pun djece, dvoje u bolnici

Autobus je, uslijed prometne nesreće, sletio u odvodni kanal, ali na sreću nitko nije teže stradao, izvijestila je Policijska uprava osječko-baranjska.

Oko 20-tak navijača "Kohorte" prevezeno je u Kliničku bolnicu Osijek, no prema riječima istražnog suca Županijskog suda u Osijeku, Miroslava Rožca, prema informacijama s kojima raspolaže, radi se o lakšim tjelesnim ozljedama.

Do nesreće je došlo kad je kamion oduzeo prednost autobusu zbog čega je autobus završio u odvodnom kanalu uz cestu, kazao je Rožac.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene