Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"

tražili ga cijelu noć

Mladić autom naletio na 15-godišnjakinju i pobjegao: Curica je odbačena u kanal, teško je ozlijeđena

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac je u Šumeću, mjestu kraj Slavonskog Broda, vozilom naletio na 15-godišnju pješakinju te je pobjegao. Policija je izvijestila kako ga je pronašla u nedjelju u jutarnjim satima.

U prometnoj nesreći koja se nešto prije ponoći dogodila na županijskoj cesti kod Slavonskog proda teško je ozlijeđena 15-godišnja pješakinja dok se kretala uz rub kolnika. Na nju je automobilom naletio vozač koji je pobjegao s mjesta nesreće.

Kako je izvijestila policija, uslijed neprilagođene brzine vozač je udario maloljetnu pješakinju te je ona odbačena u odvodni kanal. Teško je ozlijeđena i prevezena u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje je zadržana na daljnjem liječenju.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Požege teška noć na cestama FOTO U strašnoj prometnoj nesreći poginula djevojka (18), ozlijeđeni tinejdžeri: Stradao i muškarac u Čakovcu

Vozač joj nije pomogao već je pobjegao. Policija mu je uspjela ući u trag do jutra te je utvrđeno da se radi o vozaču rođ. 2000. godine, koji je pronađen oko 9 sati i alkotestiran – očitana koncentracija alkohola u organizmu od 0,25 promila.

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad navedenim vozačem zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanja pomoći. Bit će uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene