Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dobra ideja i vrhunski proizvod gotovo sigurno jamče uspjeh. To je i priča mlade dizajnerice Mije Marić čije su cipele sa satom, popularno nazvane kloksice, osvojile Europu.


Mija je djevojka koja ide u korak s vremenom. Doslovno. Prije nekoliko godina, spojila je dva gušta - salonke i stare satove. I napravila si cipele.

Vezani članci Priče kojima se bavila Bolja Hrvatska (Foto: Dnevnik.hr) Devet godina ''Bolje Hrvatske'': Više od 400 priloga, tisuće kilometara i niz priča o ljudima koji su naša budućnost Slika nije dostupna Oni su Bolja Hrvatska 2012. godine!

Prodaja je daleko nadmašila početni poslovni plan. Dizajn je zaštitila na svjetskoj razini i planira osvojiti čitav svijet.

Većina dana prekratka je za sve Mijine obveze, ali s kujicom Fedrom koju je posvojila u skloništu za pse provodi najveći dio slobodnih trenutaka.

Mija dizajnira još mnogo toga. S kolegom je osvojila brojne nagrade, no o tome vrlo skromno govori.

Tvrdoglava kreativka, kako je opisuju prijatelji - život živi punim plućima. Nije ni čudno kad ima stalni podsjetnik da vrijeme leti.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.