Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mladi i poduzetni

Napravili revoluciju u načinu prodaje ulaznica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stajanje u redovima zbog kupovine ulaznica za koncerte i druge događaje uskoro bi zahvaljujući hrvatskom studentskom dvojcu moglo postati stvar prošlosti.

Berislav Marszalek i Matija Marijan osmislili su sustav za prodaju ulaznica koji zahvaljujući novim tehnologijama omogućuje organizatorima jednostavniju prodaju ulaznica.

Pročitajte i ovo Katarina Brajdić - 4 Bolja Hrvatska Katarina ima posuđenu protezu: ''Kad čovjeku zatreba da mu je vratim, morat ću je vratiti'' Bolja Hrvatska 26.02.2024. - 2 Doktorirala s najvišim ocjenama Prva svjetska gramatika romskog jezika djelo je Katarine Katavić: "Jezik je prelijep, htjela sam ga prikazati što bolje mogu"

Zahvaljujući njihovoj aplikaciji ENTRIO karte će se kupovati preko smartphone-ova, a poništavat će ih redari na mjestu koncerta također preko smartphone-ova.

Mladi i neiskusni, ali poduzetni, napravili su tako dobar poslovni plan da su na natječaju osvojili prvo mjesto i više od 200 tisuća kuna za početak ostvarenja svog poslovnog sna. Uskoro kreću testiranja u Hrvatskoj, a nakon toga u Velikoj Britaniji i Nizozemskoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene