Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije se dao obeshrabriti

Borna ima razloga za osmijeh, još s 20 godina prepoznao je potencijal Interneta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bornu Segulina prijatelji opisuju kao čovjeka koji zrači pozitivnom energijom. Nije zato neobično da je prvi obrt otvorio sa samo 20 godina. Izrađivao je web-stranice i programirao.

Put do uspjeha, priznaje Borna Segulin, nije bio jednostavan. Sredinom 2000.-ih pokrenuo je portal mojkvart.hr. Krenuo je s tri stalno zaposlena i pet honorarnih suradnika u podrumu stambene zgrade i nije se dao obeshrabriti tadašnjim nepovjerenjem sugrađana u internetsko poslovanje. Danas ima dvadesetak zaposlenih.

Pročitajte i ovo Bolja Hrvatska 25.03.2024. - 5 Bolja Hrvatska Kad ne izrađuje nagrađivanu tjesteninu, radi u vrtu, a prepreka mu nisu ni godine ni autizam: "Takvo se dijete rađa valjda jednom u 1000 godina" Katarina Brajdić - 4 Bolja Hrvatska Katarina ima posuđenu protezu: ''Kad čovjeku zatreba da mu je vratim, morat ću je vratiti''

>> Bolja Hrvatska: Diplomirala prije pet godina, a danas je doktorica docentica znanosti!

Od tada do danas bilježe stalan rast, nedavno je otvorio i podružnicu u Srbiji, a trenutno istražuje japansko tržište. Iako je nakon uspješno završenog FER-a, upisao i poslovnu školu kako bi naučio kvalitetno voditi posao te ima mnogo obveza, slobodno vrijeme za hobije uvijek pronađe.

Posljednjih nekoliko godina strast su mu mali avioni i helikopteri kojima se upravlja daljinskim upravljačem. Tako se odmara i priprema za nove poslovne pobjede. Više o Borni pogledajte u prilogu Bolja Hrvatska u Dnevniku Nove TV u 19:15 sati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene