Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vožnja kroz šumu pri 227 km/h?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Austrijski rally vozač napravio je vrlo zanimljiv 'filmić' vožnje automobilom divljim putevima austrijskih šuma pri brzinama preko 200 km/h!

Danas smo se već navikli na lude brzine koje vozači raznih disciplina dosežu ali jedno su utkre na betonskim stazam i motodromima gdje se ipak moraju poštivati sigurnosne procedure i hrpa detalja a drugo su divljine, drvoredi i blato, automobili od 300 KS i brzine preko 200 km/h!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Renault oduševio novim Espaceom Slika nije dostupna VW izbacio još jedan Golf – ovog puta kao Alltrack Crossover verziju

Beppo Harrach, 33-godišnji austrijski rally prvak provozao je EVO IX po nevjerojatno uskoj šumskoj stazi pri čemu je na momente postizao brzine i preko 200 km/h, točnije 227 km/h !

EVO IX by DiTech:
Grupa: N
Motor: 2.0-litreni 4 cilndra 16V turbo motor
Snaga: 300 KS pri 6.000 okr/min
Mjenjač manual 5 brzina
Koćnice: 17'' Brembo
Masa: 1360 kg


Beppo Harrach rođen je 1979. godine u Beču. Od 2010. Harrach i njegov kopilot Andreas Schindlbacher voze za DiTech Racing Team. 2011. godine Harrach je osvojio prvo mjesto na austrijskom rally prvenstvu.

Dosta priče, pojačajte zvuk na zvučnicima i pogledajte preludu vožnju kroz šumu!
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene