Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Međunarodna prezentacija

[VOZILI SMO] Mercedes-Benz GLC

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U doista bogatoj gami modela Mercedes-Benza, od sada se nalazi još jedan član. Aerodinamičniji, moderniji i napredniji od prethodnika, GLC je pravi "pokretni laboratorij" u segmentu SUV vozila srednje kategorije. Upoznali smo sav njegov luksuz ali i napredne osobine dokazane na najtežim terenima.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TEST Renault Kadjar dCi 130 4WD – obiteljski crossover za sva četiri godišnja doba Slika nije dostupna TEST Peugeot 3008 je dokaz da premium proizvod ne treba uvijek biti skup

"GLC predstavlja sljedeći u nizu koraka kojima se implementira naša filozofija SUV modela. Ovaj automobil kombinira ultimativnu udobnost u vožnji sa sportskim duhom i impresivnim off-road sposobnostima. Svojim dizajnom i opremljenošću GLC je SUV koji nas privlači više no ikada", rekao je Thomas Weber, član upravnog odbora kompanije Daimler AG. A, da je to uistinu točno, uvjerili smo se krajem proteklog tjedna na međunarodnoj prezentaciji Mercedes-Benzovog modela GLC održanoj u francuskoj pokrajini Alsace.

Premda nasljeđuje model GLK u paleti SUV vozila ove njemačke marke, GLC osim nove nomenklature donosi i posve nov duh. Daleko iza njega ostao je tradicionalni "kutijasti" oblik SUV automobila, koji je sada zamijenjen modernim, vrlo aerodinamičnim i sportski orjentiranim izgledom. Također, oprema ovog automobila gotovo je nevjerojatno bogata, a GLC se može pohvaliti i osobinama van asfalta kakve su nedostižne daleko više verziranim terenskim automobilima. Mercedes-Benz GLC na hrvatsko tržište dolazi početkom rujna, uz cijene koje će biti više za oko 10 posto od onih karavanske C klase...

Cijeli članak pročitajte na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene