Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Manjeg i većeg

Volkswagen potvrdio dva nova crossovera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački je proizvođač automobila potvrdio kako će svojoj ponudi uskoro dodati dva nova crossover modela, od kojih će jedan biti manji, a drugi veći od Tiguana. Točnije, ova je vijest došla od šefa Volkswgena za Australiju, Johna Whitea, a prenosi je CarAdvice.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najava novog dizajna Volkswagen C Coupe GTE Slika nije dostupna Dolazi atraktivni SUV Volkswagen potvrdio proizvodnju modela CrossBlue

Prvi bi trebao biti produkcijska izvedba konceptnog modela Taigun i ustvari će se raditi o tzv. subkompaktnom crossoveru koji će se za kupce boriti s modelima poput Renaulta Captur, Fiata 500X i sl.

Što se drugog modela tiče White navodi kako će se raditi o automobilu namijenjenom onom dijelu tržišta koje pred visokom funkcionalnošću prednost daje formi, odnosno privlačnom dizajnu. Točnije, radit će se o produkcijskoj izvedbi konceptnog modela CrossBlue Coupe Concept koji će se svojom motorizacijom i opremom približiti tzv. premium dijelu svog segmenta.

Na kraju dodajmo kako bi Volkswagen do kraja ove godine trebao predstaviti novi Tiguan, a sljedeće će godine na tržište stići i izvedba istog automobila s produljenim međuosovinskim razmakom te sa sedam sjedala.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene