Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Škoda Fabija nagrada

Uskoro poznat najbolji vozač godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prošlog je vikenda, na vrućem asfaltu AMC-ove staze, održan drugi krug, odnosno, polufinale natjecanja u kojem tražimo najvozača Hrvatske.

Naravno, organizatori su ovaj put ipak malo otežali natjecanje. Jer, ipak, finale je blizu, a glavna je nagrada nova Škoda Fabia s bogatom opremom. Kandidati su bili i više nego dobri. Neki su, očekivano, podlegli pritisku, dok su drugi pametno iskorištavali tuđe pogreške.

Pročitajte i ovo Policijska potjera u Zagrebu Priveli su ga VIDEO Detalji dramatične potjere kroz cijeli Zagreb: Otkriveno zašto je jurio kroz crvena svjetla, ozlijedio dvojicu policajaca... Prometna nesreća u Lovranu Teret ga se za teško djelo Pokrenuta istraga protiv vozača kamiona koji je u Lovranu usmrtio djevojku

'Jako je bitna koncentracija. Bilo je doboro što nisam prvi pa sam mogao vidjeti kako dečki reagiraju. Ali u principu, treba biti koncentriran i čekati da zabaci zadnji kraj, zapravo se vrlo lako može kontrolirati', rekao je jedan od kandidata.

I kako se polufinale bližilo kraju, situacija je bila sve napetija. A ako i vi želite isprobati zahtjevne poligone u AMC-u, Škoda vam pruža jedinstvenu priliku. Preporučamo vam dolazak jer se ovdje može dosta toga naučiti. Mi ćemo obavezno biti na finalu, kako bi vidjeli tko je najvozač Hrvatske.

Emisiju Automotiv pogledajte u nedjelju u jutarnjem programu Nove TV.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene