Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još traju testiranja

Tesla Motors još jednom odgodio lansiranje Modela X

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tesla Motors je objavila kako namjerava još jednom prolongirati lansiranje svog prvog SUV modela, odnosno Modela X. Novi datum kada možemo očekivati dolazak ovog automobila na tržište je treći kvartal 2015.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Most predstavio svoj model Martina Dalić: "Proces otkupa INE nije stao" Slika nije dostupna Lijep kao slika Tisuće pale na te plave zavodljive oči: Trgovac čajevima (18) preko noći postao maneken

Podsjetimo, Model X je isprva na tržište trebao stići krajem prošle godine, ali je komercijalizacija odgođena za kraj ove godine. Potom je lansiranje odgođeno do početka 2015, a sada je napokon prebačeno u drugu polovicu iduće godine.

Ova je objava do javnosti stigla putem pisma dioničarima, a kao razlozi za još jednu odgodu se navodi "nešto duže vrijeme od očekivanog za pripremu tvornice u Freemontu" kao i "potreba provođenja dodatnog testiranja samog automobila".

Također, iz tesla su naveli kako trenutno testiraju alfa prototipe te započinju s testiranjima beta prototipa, dok je razvoj pogonskog sklopa skoro u potpunosti dovršen.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene