Tesla Motors je objavila kako namjerava još jednom prolongirati lansiranje svog prvog SUV modela, odnosno Modela X. Novi datum kada možemo očekivati dolazak ovog automobila na tržište je treći kvartal 2015.


 

Podsjetimo, Model X je isprva na tržište trebao stići krajem prošle godine, ali je komercijalizacija odgođena za kraj ove godine. Potom je lansiranje odgođeno do početka 2015, a sada je napokon prebačeno u drugu polovicu iduće godine.

Vezani članci Brooks Nader Zbog prozirne haljine manekenka na Instagramu dobila gnjusne komentare od druge žene Josip Kotlar (Foto: Instagram) Domaći miljenik žena otkrio da mu je inboks pun sočnih ponuda: "To si i htio, zar ne?"

Ova je objava do javnosti stigla putem pisma dioničarima, a kao razlozi za još jednu odgodu se navodi "nešto duže vrijeme od očekivanog za pripremu tvornice u Freemontu" kao i "potreba provođenja dodatnog testiranja samog automobila".

Također, iz tesla su naveli kako trenutno testiraju alfa prototipe te započinju s testiranjima beta prototipa, dok je razvoj pogonskog sklopa skoro u potpunosti dovršen.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.