Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odmah ispod OPC-a

Nova Opel Astra u GSi izvedbi s 250 KS?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom prošlog tjedna Opel je i službeno potvrdio kako će nova generacije modela Astra premijerno biti predstavljena ove jeseni u Frankfurtu, a sada izvori javljaju kako će proizvođač iz Rüsselsheima ovaj novitet iskoristiti za revitalizaciju popularne oznake GSi.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Praktičnija Astra Opel predstavio karavansku Sports Tourer izvedbu nove Astre Slika nije dostupna Borba za svaki gram [PREMIJERE] Opel Astra K

Konkretnije, AutoExpress javlja kako su u Opelu odlučili tržištu ponuditi dvije performance izvedbe nove Astre. Prva će dakako biti OPC verzija za koju je već najavljeno kako će razvijati snagu veću od 285 KS, a druga bi trebala nositi oznaku GSi te biti nešto slabija i dizajnom "pitomija".

Nadalje, nagađa se kako bi ovu izvedba trebao pokretati 2,0-litreni 4-cilindrični turbobenzinski pogonski stroj koji će razvijati snagu od oko 250 KS. Dakle, ovaj bi model trebao biti konkurencija fordovom Focusu ST i volkswagenovom Golfu GTI.

Na kraju dodajmo kako bi se nakon jesenske premijere nova Astra na tržištu trebala pojaviti početkom iduće godine, dok je OPC izvedba već potvrđena za 2017. Dakle, GSi se može očekivati do kraja sljedeće godine, a nadamo se kako ćemo uskoro znati više.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene