Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oko 285 KS

Nova Opel Astra OPC s 1.6 turbo motorom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Astrin glavni inženjer, Marc Schmidt, je čini se otkrio kako će high performance izvedbu ovog automobila, dakle onu pod oznakom OPC, pokretati 4-cilindrični 1,6-litreni turbo benzinski pogonski stroj.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Praktičnija Astra Opel predstavio karavansku Sports Tourer izvedbu nove Astre Slika nije dostupna Borba za svaki gram [PREMIJERE] Opel Astra K

Naime, u svom intervjuu CarAdviceu Schmidt je rekao kako će 1,6-litreni motor biti najveći koji će se ugrađivati u novu Astru, no nije htio ulaziti u detalje vezane uz OPC verziju. Ipak, takva se najava slaže s ranijim izvještajima koji su upućivali na to da će novu Astru OPC pokretati 1,6-litreni turbo snage oko 210 kW, odnosno 285 KS.

Schimdt je je također rekao i kako HiPer Strut prednji ovjes nije kompatibilan s novom Astrom, ali da nije niti potreban. Naime, Schmidt kaže kako je smanjenje mase automobila toliko pozitivno utjecalo na vozne sposobnosti da je HiPer Strut ovjes suvišan.

Nadamo se kako ćemo uskoro znati više, a na kraju dodajmo da su posljednje informacije upućivale na to da bi se nova Astra OPC na tržištu trebala pojaviti najkasnije 2017.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene