Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bi-turbo diesel s 210 KS

Ford predstavio novi Galaxy

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ford je upravo objavio prve tehničke podatke i fotografije nove generacije modela Galaxy koji poput svog prethodnika ostaje najveći model u fordovoj europskoj ponudi u čiju će se unutrašnjost moći smjestiti sedmoro putnika.

 

Pročitajte i ovo Pravosudni odbor Senata (Foto: AFP) Optužen i za krađu identiteta Bivši demokratski asistent na sudu zbog objavljivanja osobnih podataka republikanaca za suđenja Kavanaughu Brett Kavanaugh (Foto: AFP) Otvara se put unatoč optužbama Odbor američkog Senata podržao Trumpova kandidata: Jedan od senatora tražio odgodu glasanja

Što se dizajna tiče tu velikih novosti nema. Naime, novi je Galaxy krenuo putem evolucije u donosu na prethodnika te usvojio karakteristike i značajke drugih recentnijih automobila iz fordove modelne obitelji. Drugim riječima, vide se primjerice utjecaji S-Maxa i sl. koji su novi Galaxy učinili elegantnijim i oku ugodnijim automobilom.

Glavni adut mu je dakako, kao i svakom drugom MPV-u, prostrana unutrašnjost (to se posebno odnosi na dodatni prostor za glave putnika) u koju se dakle može smjestiti sedmoro putnika u tri reda sjedala. Drugi i treći red se prema potrebi mogu preklopiti u ravnu podnicu. Također, putnička će kabina ponuditi više no dovoljno pretinaca te prostora za ostavu manjih predmeta.

Također, putnici mogu očekivati bogatiju sigurnosnu i infotainment opremu, a ponudu motora će otvoriti 1.5-litreni EcoBoost snage 160 KS, dok će vrh ponude činiti 2.0 EcoBoost snage 240 KS. S dieselske strane tu je nekoliko 2,0-litrenih TDCi pogonski strojeva snage 120, 150 i 180 KS, kao i bi-turbo izvedba snage 210 KS i najvećeg okretnog momenta od 450 Nm.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene