Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privlačan izbor

Fiat objavio nove fotografije modela Tipo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Točnije, na priloženim se slikama nalazi Fiat Egea. Naime, kako smo vas već izvijestili ovaj će automobil u Turskoj, gdje će se proizvoditi i gdje će prodaja prvo i krenuti, nositi naziv Egea i za priložene je slike objavio upravo turski ogranak ovog talijanskog proizvođača.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna INSIDER Automobilske predrasude - što ljudi misle o vama ako vozite BMW, Fiat ili Hondu? Slika nije dostupna INSIDER Ako ste mislili da ste zaboravili na Chucka Norrisa, griješite, on može jedino zaboraviti na vas

Koliko na slikama možemo vidjeti pravih razlika između konačnog produkcijskog modela i najavnog koncepta Aegea ustvari i nema. Ovaj je automobil dugačak 4,5, širok 1,78 i visok 1,48 m, a duljina međuosovinskog razmaka iznosi 2,64 m. Obujam prtljažnika iznosi zavidnih 510 l.

U Turskoj ovaj će model biti dostupan s dva dieselska i jednim benzinskim motorom. Konkretnije, radit će se o 1,3 i 1,6-litrenom Multijet II motorima snage 95 KS i 120 KS te 1,4-litrenom benzincu snage 95 KS. Ove će motore biti moguće upariti s ručnim i automatskim mjenjačima, a najekonomičnija će verzija ostvarivati prosječnu potrošnju od 4 l/100 km.

U Europi se navodno može očekivati još jedan benzinski motor, oprema će biti relativno bogata, a kupcima bi u konačnici, pored limuzine, trebale biti ponuđene još dvije karoserijske izvedbe, odnosno hatchback i karavan.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene