Točnije, na priloženim se slikama nalazi Fiat Egea. Naime, kako smo vas već izvijestili ovaj će automobil u Turskoj, gdje će se proizvoditi i gdje će prodaja prvo i krenuti, nositi naziv Egea i za priložene je slike objavio upravo turski ogranak ovog talijanskog proizvođača.


 

Koliko na slikama možemo vidjeti pravih razlika između konačnog produkcijskog modela i najavnog koncepta Aegea ustvari i nema. Ovaj je automobil dugačak 4,5, širok 1,78 i visok 1,48 m, a duljina međuosovinskog razmaka iznosi 2,64 m. Obujam prtljažnika iznosi zavidnih 510 l.

Vezani članci Slika nije dostupna Automobilske predrasude - što ljudi misle o vama ako vozite BMW, Fiat ili Hondu? Slika nije dostupna Ako ste mislili da ste zaboravili na Chucka Norrisa, griješite, on može jedino zaboraviti na vas

U Turskoj ovaj će model biti dostupan s dva dieselska i jednim benzinskim motorom. Konkretnije, radit će se o 1,3 i 1,6-litrenom Multijet II motorima snage 95 KS i 120 KS te 1,4-litrenom benzincu snage 95 KS. Ove će motore biti moguće upariti s ručnim i automatskim mjenjačima, a najekonomičnija će verzija ostvarivati prosječnu potrošnju od 4 l/100 km.

U Europi se navodno može očekivati još jedan benzinski motor, oprema će biti relativno bogata, a kupcima bi u konačnici, pored limuzine, trebale biti ponuđene još dvije karoserijske izvedbe, odnosno hatchback i karavan.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.