Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Praktično i pristupačno

Fiat Aegea hatchback i karavan će biti kao Ikea?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fiatov izvršni direktor Olivier Francois je otkrio nekoliko pojedinosti o dvije nove karoserijske izvedbe modela Aegea koji bi uskoro trebale slijediti već predstavljenu limuzinu. Točnije, radit će se o hatchbacku koji će biti nasljednik modela Bravo te karavanu koji će ustvari naslijediti Stilo Multiwagon.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PROVJERITE JESTE LI GA KUPILI IKEA povlači jedan proizvod zbog opasnosti od ozljeđivanja, nude povrat novca Trgovina, ilustracija nemojte ga koristiti Oprez! Povlači se opasan proizvod, može prsnuti tijekom upotrebe

Francois tvrdi kako će Aegea biti u svakom pogledu bolja od svojih prethodnika. To vrijedi kako za komapktnu limuzinu koja će prvo stići na tržište tako i za ostale dvije izvedbe koje će ju slijediti vrlo brzo. Kupce će ova dva potonja modela, tvrdi Francois, podsjećati na Ikeu, naime radit će se o "cijenom pristupačnom i pametnom izboru te praktičnom rješenju".

Aegein trio će dakle biti "funkcionalan, bez onih dijelova opreme koju kupci ustvari ne žele plaćati". Drugim riječima, fiatov je plan ponuditi tržištu "solidno izrađene, praktične i ekonomične kompaktne automobile koji će se prodavati za fer cijenu".

Na kraju dodajmo kako bi Aegea uskoro trebala stići na tržište, a sva će se tri modela proizvoditi u fiatovim pogonima u Turskoj.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene