Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čini se kako će talijanski proizvođač sportskih automobila iz Maranella u skoroj budučnosti biti nešto malo manje ekskluzivan nego što je tome slučaj sada.


 

Naime, službeno je potvrđeno kako će Ferrari do 2019. povećati svoju proizvodnju za oko 30%, odnosno kako će proizvodnja sa sadašnjih oko 7.000 narasti na oko 9.000 automobila godišnje.

Vezani članci Obitelj Stanić Nekad nisu mogli ni do kredita, a danas su njihovi proizvodi dio najpoznatijih zgrada na svijetu Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren nedavno je proslavio 30. rođendan, a sad je pokazao čime se tom prigodom počastio!

Sukladno je to ranijoj najavio fiatovog i ferrarijevog šefa Luce di Montezemolo koji je nešto slično najavio kada je prošle godine preuzeo funkciju ranijeg ferrarijevog šefa Sergia Marchionnea. Drugim riječima, Ferrarije je odlučio odgovoriti rastu potražnje poglavito s tzv. tržišta u razvoju.

Iz Ferrarija ipak poručuju kako namjeravaju i dalje zadržati reputaciju ekskluzivnog branda ograničavajući volumen proizvodnje te nadzirući dostupnost vozila te vremena čekanja.

Nadalje, potvrđeno je i kako u Ferrariju namjeravaju pojačati prepoznatljivost svog branda, a time i zaraditi dodatni novac, otvarajući nove tematske parkove, brand trgovine te davanju dozvole za upotrebu imena i znaka na brojnim proizvodima, od sportske odjeće, satova, elektronike i sl.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.