Obavijesti Video Pretražite Navigacija

A. Kahn Design ušminkao Evoque

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Azfal Kahn bavi se personalizacijom i tuningom raznih vozila a ovoga puta pažnju je usmjerio na jedan od najljepših novih SUV-ova na tržištu, na Range Rover Evoque.

A. Kahn Design pravo je mjesto za osobe koje ne žele biti kao i svi ostali i koje ne prihvaćaju ništa manje od savršenstva. Ova tuning kuća posvećena je stvaranju luksuznih paketa opreme kojima žele redizajnirati urednu monotoniju masovno proizvodnih vozila i pretvoriti ih u posebno krojene, jedinstvene kreacije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Facelift s novim motorom Range Rover predstavio osvježeni Evoque Slika nije dostupna Održana 4. velika utrka ubrzanja – tko je ovaj put najbrži?

Afzal Kahnov najnoviji projekt je novi mali SUV iz Range Rovera, ujedno i najmanji za ovog poznatog proizvođača luksuznih terenskih vozila. Naravno, radi se o atraktivnom Evoqueu a A. Kahn Design na svoj je osebujan način pokazao koliko im se ovaj bebi Range Rover sviđa.

Obzirom da se predviđa da je 90 posto kupaca ovog vozila novo u klasi gradskih SUV-ova, te da su isti također mlađi, urbani ljudi te da velik postotak otpada na žene što je velik odmak u odnosu na tradicionalnu klijentelu Range Rover automobila, Afzal Kahn za Evoque je pripremio pravo uzbuđenje za osjetila a prvo dolazi u vidu 'RS250' nijanse Vesuvius Copper boje karoserije.

Uz ludu boju Afzal Kahn malom je luksuznom SUV-u ugradio redizajnirani prednji i stražnji branik sa spojlerima koji se vrlo efektno i nenametljivo uklapaju u izvoran dizajn vozila, te je ubacio i središnje smješten ispuh, maglenke, LED dnevna svjetla integrirana u prednji branik, novu prednju rešetku, zatamnjena stakla te nova bolja kočiona kliješta u Vesuvius Copper boji karoserije.

Vanjski dojam zaokružuju Kahnovi 22-inčni alu naplatci koji savršeno ispunjavaju svaki slobodni prostor u lukovima kotača te također odaju agresivan i jedinstven identitet vozila. Proizvedeni najmodernijim proizvodnim procesima i materijalima, ovi 9 x 22'' RS600 naplatci u mat sivoj boji savršeno odražavaju karakter Vesuviusa a jednostavnim i čistim linijama pravi su sinonim za eleganciju i inovacije.

U unutrašnjosti je također vidljiv tipičan Kahn dizajn. Vozača i putnike tetoši prednjim i stražnjim sjedalima u kombinaciji perforirane crne kože i alcantare s ukrasnim detaljima u Vesuvius Copper boji karoserije. Brojač okretaja i brzinomjer u crvenoj boji plijene pažnju na komandnoj ploči dok dojam zaokružuju središnji pretinac za rukavice s romboidnim prošivima, pragovi od nehrđajućeg čelika, obloge vrata od perforirane kože, piano crni karbonski umetci i Vesuvius sportski upravljač s kontrastnim prošivima također u bakrenoj boji karoserije.

Afzal Khan vrlo je jasno rekao: ''Bio je ovo vrlo kompliciran projekt ali trudili smo se zadržati njegov izvorni izgled ali s daškom pravog Kahn stila a u projekt sam doista unio cijelo srce i dušu. Potrošili smo tisuće sati rada na automobilu jer sam htio biti siguran da ga neće gledati kao još jedan konvencionalan automobil već kao nešto ozbiljnije za vožnju i doista vjerujem da će naši kupci uživati u vožnji ovog izvrsnog vozila i njegovim nadmoćnim voznim karakteristikama.''

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene